Home Izdvojeno “Novine” i “Putnik” stižu na platno goričkog kina

“Novine” i “Putnik” stižu na platno goričkog kina

Novi filmovi "Novine" i "Putnik" u dva termina na rasporedu su do srijede.

PODIJELITE

Na platnu goričkog kina još samo danas možete pogledati filmove “Vampirko” i “Velika igra”. Već sutra, repertoar Kina Gorica se mijenja te na raspored dolaze filmovi “Putnik” i “Novine”.

“Putnik” je akcijski triler, misterij koji je u trajanju od 104 minute režirao Jaume Collet-Serra. Glavne uloge tumače Liam Neeson, Vera Farmiga i Sam Neill.

– Običan poslovni čovjek Michael ulovljen je u opasnu mrežu kriminalne zavjere i nesvjesno potpomaže smrtonosni plan koji se počinje odvijati pred njegovim očima. Odjednom se nađe u poziciji da sudbina njegove obitelji i suputnika u vlaku kojim svakodnevno ide na posao ovisi o njemu – o radnji filma kažu u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u četvrtak, subotu i srijedu u 20 sati te u petak, nedjelju i utorak u 18 sati.

“Novine” je biografski, povijesni film koji je u trajanju od 115 minuta režirao Steven Spielberg. Glavne uloge u filmu tumače Meryl Streep, Tom Hanks, Alison Brie i Sarah Paulson.

– Radi se o istinitom događaju i aferi “Pentagon Papers”, odnosno ulozi koju su u njoj odigrale novine. Radnja je usredotočena na objavu pentagonskih dokumenata u Washington Postu, kojima su 1971. njegovi novinari otkrili istinu o Vijetnamskom ratu – o radnji filma kažu u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u četvrtak, subotu i srijedu u 18 sati te u petak, nedjelju i utorak u 20 sati.