Home Najave Osnovnoškolski debatni klub Velika Gorica upisuje nove članove

Osnovnoškolski debatni klub Velika Gorica upisuje nove članove

Ako poznajete dijete koje voli raspravljati i učiti o svemu pomalo, ovo je idealna aktivnost za njega

PODIJELITE
Foto: Katarina Drvodelić

Debatni klub Velika Gorica djeluje već duže od šest godina u radu sa srednjoškolcima, a od prošle godine otvoren je i osnovnoškolski klub. Nakon što je dio osnovnoškolaca prešao u srednjoškolski program, sada su otvoreni upisi za novu sezonu!

Osnovnoškolski debatni klub okupljat će se svakog utorka, osim kad traju školski praznici, u vremenu od 19:30 do 21 sat u Goričkom klubu mladih. Gorički klub mladih nalazi se na Trgu Stjepana Radića u Domu kulture Galženica na 2. katu iznad Gradske knjižnice.

Sudjelovanje u debatnom klubu je besplatno i namijenjeno je učenicima od 5. do 8. razreda koji će imati priliku naučiti KP format debate. Ovo učenje bit će im odličan uvod u srednjoškolski format. Svi zainteresirani roditelji mogu prijaviti svoje dijete putem Instagram profila ili na mail osdebatniklubgvg@gmail.com.

Osnovnoškolski i srednjoškolski debatni klub Velika Gorica djeluje pod Hrvatskim debatnim društvom te su do sada sudjelovali na brojnim natjecanjima, uključujući i državnim natjecanjima te ljetnim debatnim kampovima.