Home Najave ONLINE SKUP Cjenovno pozicioniranje: Kako pravilno odrediti cijene proizvoda i usluga

ONLINE SKUP Cjenovno pozicioniranje: Kako pravilno odrediti cijene proizvoda i usluga

Edukacija je namijenjena proizvođačima, obrtnicima i poduzetnicima početnicima, te svima koji su zaduženi za donošenje poslovnih odluka bilo da se bave prodajom proizvoda ili usluga

PODIJELITE

Jedna od najbitnijih stavki za uspjeh poduzeća je pravilno se cjenovno pozicionirati. Poduzetnici početnici puno su skloniji postavljanju preniske cijene nego previsoke zbog straha od konkurencije ili straha da nitko neće kupiti njihov proizvod/uslugu.  

Iz cijena dolazi prihod, i cijene utječu na profitabilnost. Iz tog razloga je bitno da se cijene vrlo pažljivo postave, vodeći računa o troškovima i cijenama na tržištu. Upravo zato treba proučiti industriju i konkurenciju te dobro znati koliko proizvod ili usluga „vrijedi“.

Kako uspješno formirati cijenu proizvoda ili usluge saznajte na online skupu koji će se održati 18. ožujka 2022. godine s početkom u 12:00 sati. 

 Kroz ovo događanje gđa. Tanja Jurković i gđa. Anita Jurjević iz tvrtke Adriatic punctum d.o.o.  dati će odgovore na sljedeća pitanja: 

  • Što sve mora sadržavati ispravna kalkulacija? 
  • Strategije formiranja cijene – koje su i koju primijeniti u vlastitom poslovanju? 
  • Jesu li cijene koje imam ispravno postavljene i je li moja kalkulacija dobra? 
  • Kako formirati cijenu usluge a kako cijenu proizvoda? 
  • Kako odrediti granicu isplativosti odnosno koliko uopće moram prodati proizvoda/usluga? 
  • Koji su sve bitni Zakoni po pitanju cijena? 

Na skupu će sudjelovati i Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja, a gđa. Mirta Kapural će predstaviti djelovanje Agencije i pružiti osnovne informacije o tržišnom natjecanju.  

Kome je namijenjena edukacija?  
– Edukacija je namijenjena proizvođačima, obrtnicima i poduzetnicima početnicima, te svima koji su zaduženi za donošenje poslovnih odluka bilo da se bave prodajom proizvoda ili usluga. 

Za sudjelovanje na događanju potrebno se prijaviti ovdje.