Home Vijesti Održana skupština UDVDR ogranak Velika Gorica i kluba Pleso

Održana skupština UDVDR ogranak Velika Gorica i kluba Pleso

Položeno je cvijeće i zapaljene svijeće kod spomen ploče poginulim braniteljima Plesa

PODIJELITE

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranak Velika Gorica i klub Pleso održali su u subotu u društvenom domu Pleso izvještajnu godišnju skupštinu.

Nakon državne himne koju su izvele članice KUD-a Pleso i odavanja počasti minutom šutnje poginulim i preminulim braniteljima predsjedavajući radnog predsjedništva predložio je dnevni red koji je jednoglasno usvojen te je pozdravio nazočne goste i pristupilo se izboru radnih tijela kako bi skupština mogla funkcionirati. Po izboru radnih tijela pristupilo se iznošenju izvješća koja su jednoglasno usvojena. Po završetku službenog dijela skupštine položeno je cvijeće i zapaljene svijeće kod spomen ploče poginulim braniteljima Plesa, nakon čega je uslijedila večera i ugodno druženje.

Klub Pleso okuplja branitelje sa područja Velike Gorice što rezultira provođenjem druženja i okupljanjima branitelja i njihovih obitelji te nastavlja okupljati branitelje i sa šireg područja zbog pozitivnog ozračja unutar kluba i udruge, a zbog takvog rada i suradnje sa ostalim udrugama gosti su uputili pohvale i želju za nastavkom provođenja zajedničkih druženja i aktivnosti u narednom razdoblju.