Home Izdvojeno Od petka besplatan upis u knjižnicu za bračne parove povodom Međunarodnog tjedna...

Od petka besplatan upis u knjižnicu za bračne parove povodom Međunarodnog tjedna braka

PODIJELITE

Knjižnica ovog tjedna ima posebnu akciju za bračne parove. Naime, od 7. do 14. veljače nudi besplatno članstvo za bračne parove. Besplatna akcija se održava u sklopu Međunarodnog tjedna braka u Hrvatskoj.

Kroz ovaj tjedan ujedno će biti i postavljen prigodni postav Brak je “mrak” u sklopu Međunarodnog tjedna braka. “Tjedan braka je inicijativa koja promiče izgradnju čvršćih odnosa i zdravijih brakova, a knjiga i čitanje jedan su od temelja boljeg razumijevanja i međuljudskog povezivanja.”

Da bi se besplatno upisali potrebno je doći u paru, a ako je jedan od supružnika već od ranije član knjižnice, može dovesti i upisati svoju bračnu družicu ili druga. Za upis je potrebno donijeti i predočiti osobnu iskaznicu. Članstvo, kao i kod uobičajenog upisa, vrijedi godinu dana od dana upisa, a članska iskaznica može se koristiti za posudbu knjiga i korištenje drugih usluga knjižnice u sve tri lokacije.

Upisi će se vršiti u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37 i u Područnoj knjižnici Galženica, Trg Stjepana Radića 5 u radnom vremenu knjižnice.