Home Sport NOGOMET Gorica odigrala prvi pripremni susret uoči nastavka sezone 

NOGOMET Gorica odigrala prvi pripremni susret uoči nastavka sezone 

Remi protiv Lokomotive, potpisao Golubickas

PODIJELITE

Gorica je u sklopu zimskih priprema odigrala prvu pripremnu utakmicu i to protiv zagrebačke Lokomotive. Susret je završio bez pobjednika, rezultatom 2:2, a odigran je na pomoćnom igralištu stadiona u Velikoj Gorici.

Strijelci za Goricu bili su Lukasz Zwolinski u 25. minuti i Martin Maloča u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena. Susret su započeli: Kristijan Kahlina, Matija Dvorneković, Patrik Periša, Krešimir Krizmanić, Marijan Čabraja, Dario Čanađija, Hrvoje Babec, Jiloan Hamad, Paulius Golubickas, Justin Mathieu, Lukasz Zwolinski. Igrali su i: Ivan Čović, Muhammed Musa, Martin Maloča, Nemanja Ljubisavljević, Damir Žutić, Andrej Gluić, Mateo Božić, Paolo Matteoni, Matej Kelava, Gojko Gadže, Martin Šroler i Lion Cahani.

Bila je ovo prigoda da se nakon prvih nekoliko treninga igrači napokon posvete onome što najviše vole, igranju s loptom. I možemo konstatirati da je prikazano bilo zadovoljavajuće, s obzirom na činjenicu da su od početka priprema do to prve utakmice protekla samo četiri dana.

Mladi litavski vezni igrač Paulius Golubickas (20) postao je novi igrač HNK Gorice! Ofenzivni veznjak kojeg označavaju najvećim nogometnim talentom kojeg Litva ima došao je na posudbu do kraja sezone s mogućnošću otkupa ugovora. Tijekom karijere bio je igrač engleskog Yeovila te litavskih klubova Dainave i Suduve. U Velikoj Gorici nosit će dres s brojem 21.

Goran Klobučarić