Home Izdvojeno Na Interliberu promovirana treća kuharica mlade Goričanke

Na Interliberu promovirana treća kuharica mlade Goričanke

PODIJELITE

Na sajmu knjiga Interliber održana je promocija kuharice “Premium kolači – deserti i slastice” Goričanke Nikoline Dianežević. Ovo je njezina treća kuharica na kojoj je ona stručni savjetnik i fotograf.

Za nastanak jedne kuharice potrebno je mnogo vremena, u prosjeku četiri do pet mjeseci. Svaki dan Nikolina ispeče dva, tri kolača koje degustira i fotografira. Njezini suradnici su čitateljice Gospodarskog lista koje joj šalju recepte koje ona isprobava i odlučuje koji će naći mjesto na stranicama njezine kuharice.

nikolina-dianezevic-promocija-kuharice-2– U kuharici su predstavljeni recepti raznih kremastih kolača, torte, deserti u čašama, voćni i čokoladni kolači. Kolači pravljeni na moderniji i ekstravagantniji način – rekla nam je Nikolina.

Cijena kuharice je 60 kuna, a na Interliberu je možete kupiti do nedjelje, 13. studenog. Nakladnik kuharice je Gospodarski list, a Martina Morić urednica.

nikolina-dianezevic-promocija-kuharice-3Nikolinina velika ljubav je i fotografija koja je dio njezina posla. Stoga ona pohađa edukacije za fotografiranje, a bazirala se upravo na fotografiranje hrane. U budućnosti planira napisati kuharicu s receptima tradicijske turopoljske hrane.