Home Izdvojeno Podmladci najboljih klubova iz regije na Alpas cupu

Podmladci najboljih klubova iz regije na Alpas cupu

PODIJELITE

Nakon odigranog kvalifikacijskog turnira u utorak i srijedu, za vikend nas očekuje prava nogometna poslastica. Podmladci najvećih klubova u Hrvatskoj i regiji okupit će se na glavnom turniru ‘Alpas cupa’. Svoj dolazak već u petak najavili su: HNK Hajduk, RNK Split, ACS Tampa Brasov (Rumunjska), FK Željezničar Sarajevo, FG Bitola (Makedonija), FK Crvena zvezda Beograd, OFK Beograd, Akademija Bambi Zrenjanin i HNK Rijeka.

Osam momčadi iz kvalifikacija priključilo se u glavni turnir, NK ZET, NK Križevci, NK Bistra, ,HNŠK Moslavina, NK Dubrava, NK Špansko, NK Utrina i NK Sesvetski Kraljevec.

PRVOG DANA ČAK 80 UTAKMICA

Glavni turnir okupit će 40 momčadi, koje će biti podijeljene po skupinama, 8 skupina po 5 momčadi, do pobjednika skupine doći će se liga-sustavom. Utakmice će se igrati u subotu i nedjelju, od 9,00 do 20,00 sati, a prvog dana odigrat će se čak 80 utakmica na četiri terena.

Svi sudionici turnira pozvani su da dobrovoljnom kotizacijom pomognu Judo klubu ‘Fuji’, koji okuplja 30-tak djece s cerebralnom paralizom i Downovim sindromom.