Home Rekreacija Megablastovi juniori 3. na svijetu

Megablastovi juniori 3. na svijetu

U pojedinačnim nastupima Josip Geci je prošao u top 4 u muškoj konkurenciji, a Barbara Iveljić u ženskoj

PODIJELITE

Plesači Megablasta sudjelovali su na Svjetskom prvenstvu u break danceu po IDO (International Dance Organization) pravilima koje se održavalo od 23. do 25.10.2018. u poljskom gradu Kielce. Na natjecanju su ostvareni povijesni rezultati.

Junioriski break dance tim u sastavu Barbara Iveljić, Franka Meštrović, Fran Vodopija, Josip Geci i Luka Kliba osvojio je 3 .mjesto.

U konkurenciji juniorskih break dance pojedinki Barbara Iveljić (b-girl Barbi) osvojila je 4. mjesto, a Franka Meštrović (b-girl FM) 5. mjesto.

U konkurenciji juniorskih break dance pojedinaca Josip Geci (b-boy Jojopa) osvojio je 3. mjesto, Fran Vodopija (B-boy H20) 9.mjesto, a Luka Kliba (b-boy Monster) 18. mjesto.

“Ovi rezultati jedni su od najboljih u 25 godina postojanja kluba, a samo su nastavak odličnih rezultata koje su Megablastovi članovi ostvarili na svjetskom prvenstvu u show danceu koje se održalo u rujnu ove godine u Pragu”, govori trener Gordan Križaj.

Seniorski show dance par Elena Beganović i Nika Lučan Grgić na tom natjecanju osvojio su 5. mjesto dok je seniorska show dance grupa osvojila odlično 12. mjesto. Na svjetskom prvenstvu u Pragu nastupila je i juniorska show dance formacija, kao i dječja show dance grupa.