Home Crna Kronika Marihuanu zasadio u vrtu obiteljske kuće

Marihuanu zasadio u vrtu obiteljske kuće

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Policijski službenici kriminalističke policije Policijske postaje Velika Gorica ovaj tjedan u vrtu obiteljske kuće u naselju Lazina Čička pronašli su stabljiku droge marihuana visine preko sto centimetara. Istu je iza obiteljske kuće zasadio 21-godišnjak.

– Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogom koja je dostavljana Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici – rekao je Nikica Ljubanović.

Ovaj tjedan zabilježena su i dva prekršaja. U srijedu, 6. listopada oko 23 sata na Trgu Stjepana Radića zatečen je i legitimiran 34-godišnjak iz Velike Gorice koji je policajcima dragovoljno izručio PVC vrećicu u kojoj se nalazilo 2,10 grama marihuane.

Sličan događaj zabilježen je i noćas oko 2 sata kada je kod trgovine Lidl zatečen i legitimiran 24-godišnjak koji je policijskim službenicima dragovoljno predao PVC vrećicu s 0,75 grama opojne droge marihuana.

Obojici je droga oduzeta. – Protiv njih će biti podneseni optužni prijedlozi Prekršajnom sudu u Velikoj Gorici – objasnio je Ljubanović.