Home Izdvojeno Maratonci proveli vikend na natjecanjima

Maratonci proveli vikend na natjecanjima

PODIJELITE
foto: MK Velika Gorica

Nakon završetka proljetnog dijela sezone, atletičari Maraton kluba Velika Gorica vikend iza nas rpveli su na brojnim natjecanjima u Hrvatskoj, ali i šire.

U subotu, 16. lipnja, na zagrebačkom Jarunu, održana je DM ženska utrka na 6,3 km tj. jednim krugom oko jarunksih jezera. Najbolje plasirana članica MK Velika Gorica je Jasminka Zvonar, koja je utrku završila u vremenu 0:26:01 te završila na ukupno 12. mjestu. Rezultati drugih članova dostupni su ovdje.

foto: MK Velika Gorica

U nedjelju, 17. lipnja, u austrijskom mjestu St. Pölten, Berislav Devčić nastupio je u utrci na 5.000 metara – brzo hodanje – i osvojio treće mjesto u kategoriji M50 s vremenom 29:57,91. Svi rezultati ove utrke su dostupni ovdje.

Želimir Delač je nastupio u Zagrebu na utrci MedvedRun od 10 km te je s vremenom 0:47:55 osvojio ukupno 17. mjesto i srebro u kategoriji M55. Rezultati su dostupni ovdje.

foto: MK Velika Gorica

Na 25. izdanju Vrbovečkog polumaratona, Bruno Škrinjarić osvojio ukupno 4. mjesto, zlato u kategoriji M30 te postavio svoj novi osobni rekord na polumaratonu koji sada iznosi 1:18:52.