Home Najave LJETO U SPORTSKOM KAMPU Plivanje, jahanje, streličarstvo, hokej, badminton…

LJETO U SPORTSKOM KAMPU Plivanje, jahanje, streličarstvo, hokej, badminton…

PODIJELITE

U organizaciji Univerzalne sportske škole za djecu Klokan Sport, u terminima kroz lipanj, srpanj i kolovoz, u Velikoj Gorici provodi se Ljetni sportski kamp za djecu u dobi 5-12 godina. Kamp traje 5 dana, od ponedjeljka do petka, svakim danom od 8 do 16 sati, a za vrijeme trajanja kampa, djeci je osiguran ručak i svježa voćna užina.

*Prva dva tjedna su već popunjena, u drugima ima mjesta

“Ljetni sportski kamp uključuje četverodnevne ulaznice na gradski bazen Velika Gorica, sportove na otvorenom i u dvorani Gradskih bazena, tenis na teniskim terenima, sportske igre na pijesku te izlete na imanje Ranch Okuje Vihor i izletište Ključić Brdo, gdje će se polaznici kampa imati prilike okušati u jahanju i streličarstvu, a djeca starija od 7 godina i u Paintballu. Uz razne elementarne, grupne i štafetne igre, djeca će moći zaigrati i nogomet, košarku, odbojku, badminton, hokej na travi, kuglanje i boćanje, sve pod vodstvom stručnih i iskusnih trenera u području sporta i rekreacije”, poručuju organizatori.

Prvi tjedan kampa počinje već 27. lipnja, prva dva termina već su puna, a prijave šaljite na: klokansport@gmail.com s imenom i prezimenom djeteta, dobi i željenim terminom, dok sve aktualnosti možete pratiti na Facebook stranici  ili na webu