Home Crna Kronika Kroz vikend zaustavljeno više vozača pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole

Kroz vikend zaustavljeno više vozača pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole

Jedna osoba odbila je i test na drogu zbog čega je smještena u prostoriju za zadržavanje

PODIJELITE

Za vrijeme vikenda policija je provela akciju pojačanog nadzora vozila i vozača u dane vikenda. Kako smo najavili, vozači su bili zaustavljani i alkotestirani te je ukupno utvrđeno 17 prekršaja. Kako navode iz policije, osmero ih je vozilo nepropisnom brzinom kretanja, troje ih je vozilo pod utjecajem alkohola, jedna osoba odbila je test na drogu i čak četvero njih vozilo je bez vozačke dozvole.

Posebno zabilježen bio je 25-godišnjak koji je zaustavljen u nedjelju u 22:23 sati, a kod kojeg se prilikom alkotesta pokazalo da ima 1,7 promila u krvi. “Istom je na mjestu događaja privremeno oduzeta vozačka dozvola. Isti nije recidivist i protiv istog je podnesen na mjestu događaja isključen iz prometa i Izdan mu je Obavezni prekršajni nalog.“, navode iz policije.

Ranije navedena osoba koja je odbila test na drogu smještena je u prostoriju za zadržavanje, a nitko nije nitko uhićen ni priveden na sud.

U vrijeme provođenja akcije nije se dogodila ni jedna prometna prometne nesreća, a tijekom ostalog dijela vikenda dogodila se jedna prometna nesreće sa materijalnom štetom.