Home Velikogoričani na djelu Krenula druga aukcija Turopoljskog srca. Ponudite cijenu i pomozite potrebitima

Krenula druga aukcija Turopoljskog srca. Ponudite cijenu i pomozite potrebitima

Aukcija je za dres Domagoja Vide, a trenutna najveća ponuđena cifra je 800 kuna

PODIJELITE

Humanitarna udruga Turopoljsko srce ove je godine, zbog epidemiološke situacije primorana prikupljanje sredstava odrađivati isključivo putem online aukcija dresova, slika i ostalog inventara.

Kako navode, ova je godina bila drugačija i dovela nas je u situacije kada smo fizički bili dalje nego ikad, a srcem nikad bliži. “Turopoljsko srce je ove godine grijalo domove obitelji koje se bore s raznim nedaćama suvremenog života i zato pozivamo Vas sve zajedno da kao i svake godine skupimo u sebi sve ono najbolje i sinergijom taj krug obitelji čiji ćemo dom ugrijati materijalno i emocionalno bude još veći.”, navode iz Udruge.

Za početak su krenuli s aukcijom dresa Josipa Brekala koji trenutno igra u VfL Wolfsburg. Nova aukcija, koja traje danas (8. prosinca) do do 23:59 je za dres našeg vatrenog Domagoja Vide! Početna cijena bila je 250 kuna, a trenutno je najveća ponuda 800 kuna.

Žele podijeliti preko 35 dresova

Pravila aukcije su da u njima mogu sudjelovati pravne i fizičke osobe, najveća ponuda u prije predviđenom vremenskom roku odnosi pobjedu. Ukoliko se aukcija završi sa dvije iste ponude, administrator stranice može odrediti dodatno vrijeme za pripetavanje, sva novčana sredstva s aukcija i ostalih donacija uplaćuju se na račun udruge TS Zagrebačka Banka HR3923600001102799361. Svi dresovi bit će dostavljeni pobjednicima aukcija na kućnu adresu.

Sveukupna aukcija dresova traje do 31. prosinca ove godine u  23:59, a žele podijeliti preko 35 dresova.

Podsjećamo, do sada je udruga Turopoljsko srce prikupljala novčane prihode aukcijom dresova, kotizacijama momčadi odnosno kafića koji su sudjelovali u malonogometnom turniru i donacijama. Prikupljena sredstva su utrošili na kupovinu novog namještaja, kućanskih aparata, pvc stolarije, drva za ogrjev i slično, ovisno o potrebama obitelji, a time su opremili deset obitelji.