Home Izdvojeno Dječji vrtić Lojtrica ponovno u utrci za najljepši vrtić Hrvatske!

Dječji vrtić Lojtrica ponovno u utrci za najljepši vrtić Hrvatske!

Lajkajte, pozovite druge da to učine i podijelite kako bi vrtić zasluženo osvojio prvo mjesto

PODIJELITE
Foto: Facebook

U prosincu prošle godine pokrenut je natječaj za najljepši vrtić Hrvatske na kojem je DV Lojtrica ušao u uzak krug. Pobjedu je ipak odnio vrtić iz Belišća.

No, dječji vrtić Lojtrica u utrci je i ove godine kao jedan od 56 plasiranih. Glasati za ovaj vrtić možete na stranici portala Gradonačelnik.hr i na liku u nastavku. Važno je znati da se pod lajkove zbrajanju samo oni pod kompletnim objavama, ne slikama.

Glasovanje će trajati do utorka, 15. prosinca u podne, kada će se prebrojati lajkovi i objaviti pobjednici. “Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da ćemo u zbrajanju glasova računati samo lajkove na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Također, napominjemo da ćemo, zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata priznati samo lajkove na objave na našoj stranici.”, navode s portala.

Pobijedit će vrtić koji će imati najviše lajkova. Lajkajte, pozovite druge da to učinite i podijelite kako bi ove godine DV Lojtrica dobio zasluženo prvo mjesto.