Home Gospodarstvo Kreću upisi za treću generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije

Kreću upisi za treću generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije

Pozivaju sve zainteresirane na prezentaciju programa koji će se održati 10. siječnja u 18.00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta

PODIJELITE
Foto: Tomislava Bradić

Nakon što je druga generacija polaznika #StartupVG IT Akademije polučila odličnim rezultatima i zanimljivim poslovnim idejama, Grad Velika Gorica u suradnji s IT tvrtkama nastavlja projekt #StartupVG Inkubator i upisuje 3. generaciju polaznika za zanimanja Java programer i IT analitičar.

Edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama, traje 6 mjeseci u punom radnom vremenu, a obavlja se kombinacijom teoretske nastave od 2 mjeseca i stručne prakse kod tvrtki mentora u trajanju od 4 mjeseca. Predavači su iskusni stručnjaci iz IT industrije, a mentori vodeće IT tvrtke.

– Pozivaju se svi zainteresirani na prezentaciju programa koji će se održati 10.siječnja u 18.00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta (u Vijećnici) Zagrebačka 37 u Velikoj Gorici, a na kojemu će dobiti sve informacije o samoj edukaciji, selekcijskom postupku te saznati više o zanimanju IT analitičar i Java programer kao i mogućnostima zaposlenja nakon završene edukacije – poručili su iz Inkubatora.

Prijaviti se možete do 12. siječnja 2022. OVDJE. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt: 01 5559 233.