Home Kultura Karte za koncert Zvonka Bogdana gotovo rasprodane u samo dva dana

Karte za koncert Zvonka Bogdana gotovo rasprodane u samo dva dana

Prodano je već oko 600 karata, točnije, ostalo ih je još tek oko 200

PODIJELITE

Velikogoričane je razveselila vijest kako će 12. veljače moći čuti nastup Zvonka Bogdana i 7 tamburaša u Gradskoj sportskoj dvorani. Dar je to Goričanima povodom 60.godina Pučkog učilišta.

Koncert će se održati 12.veljače u 19:30 sati, a ulaznice su u prodaju puštene prije dva dana. Kako saznajemo iz Pučkog otvorenog učilišta, prodano je već oko 600 karata, točnije, ostalo ih je još tek oko 200. “Parket je rasprodan u potpunosti, a ostalo je još mjesta na sjedećim tribinama. Ako će biti potrebe u opticaj ćemo pustiti još karata.”, govore nam iz POUVG.

Publika može očekivati glazbeni spektakl koji priprema ovaj poznati glazbenik i kompozitor najpoznatiji prema svojoj ljubavi prema ravnici, ženama i rodnom kraju. Brojne su Bogdanove uspješnice, od “Osam tamburaša s Petrovaradina”,  “Tko te ima taj te nema”, “U tom Somboru”, “Evo banke cigane moj” ili “Nema lepše devojke”….

Karte se prodaju po cijeni od 80 kuna za tribine, dok je karta za parket bila 100 kuna. Kupiti ih možete na blagajni POUVG.