Home Crna Kronika Još uvijek nepoznat identitet bake

Još uvijek nepoznat identitet bake

PODIJELITE

Sudbina bake koja obilazi trgovačke centre i u tišini prosi još uvijek nije poznata, kao ni njezin identitet, a ne zna se ni dolazi li zaista iz Velike Mlake kako je rekla Velikogoričanki Mariji Šapina Gale koja je postavila post u ponedjeljak navečer.

U rješavanje slučaja uključio se i velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić koji je rekao da će učiniti sve što može kako bi baki bila pružena pomoć te pozvao sve koji imaju podatke vezane uz nju da mu se jave.

– Provjeravali smo na nekoliko adresa, no uzalud. Javila nam se jedna osoba s tvrdnjom da je prije četiri godine radila s njenom kćeri, no na adresi koju je navela ta žena ne postoji. Župnik u Velikoj Mlaki obilazio je naselje, čak je pregledao lanjske pokope, ali u evidenciji nije nitko tko bi odgovarao – rekla je glasnogovornica Ureda gradonačelnika Velike Gorice, Elizabeta Stipetić.

Policija također istražuje slučaj, no službenih podataka o kome se zapravo radi i stoji li možda iza cijele priče netko drugi tko baku vozi od centra do centra te ju prisiljava da traži milostinju, još nije poznato.