Home Crna Kronika Iz Kluba mladih lopovi ukrali laptop, projektor, fotoaparat

Iz Kluba mladih lopovi ukrali laptop, projektor, fotoaparat

PODIJELITE

Tijekom vikenda na Galženici se dogodilo nekoliko provala. Nepoznati počinitelj ili više njih provalili su u prostorije knjižnice, ali i nedavno otvorenog Kluba mladih.

Od Mateja Peranića, predsjednika Kluba mladih, doznajemo da su iz njihovog novouređenog prostora otuđeni projektor, laptop i fotoaparat. Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

– Klub mladih će i dalje normalno raditi. Otvoreni smo svaki dan od 17 sati. Jedno vrijeme snalazit ćemo se s privatnim laptopima, no programi će se normalno odvijati prema rasporedu. Policijska istraga neće omesti večerašnje otvorenje Humphrey Bogart festivala – rekao nam je Peranić.

Na Galženici policija još obavlja očevid, a nakon njega bit će poznati detalji ovog događaja. O svemu se oglasio i gradonačelnik Dražen Barišić na svom Facebook profilu.

– Veliki trud i sredstva koja svi zajedno ulažemo da naš grad bude mjesto boljeg življenja, na žalost, svako malo nailaze na napade kriminalaca i vandala. Protekle noći devastiran je Dom kulture na Galženici, a oprema nedavno otvorenog Kluba mladih je otuđena. Bez obzira na sve nastavit ćemo raditi za naš grad sa još više truda i volje, a od policije očekujem da što prije pronađu počinitelje ovog sramotnog čina – stoji na Facebook stranici gradonačelnika Velike Gorice.