Home Izdvojeno Imate iskustva u radu s djecom? Postanite pomoćnik u nastavi

Imate iskustva u radu s djecom? Postanite pomoćnik u nastavi

PODIJELITE

Zagrebačka županija objavila je Javni poziv za zapošljavanje osoba za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi u osnovnim i srednjim školama Zagrebačke županije – partnerima u projektu “Prsten potpore”. Na Javni poziv mogu se javiti svi zainteresirani pod uvjetom da imaju minimalno srednjoškolsko obrazovanje. Strani jezici te prethodni rad s djecom su poželjni. U Velikoj Gorici jednog pomoćnika u nastavi traži Ekonomska škola Velika Gorica.

Cilj projekta ‘Prsten potpore’ je omogućiti socijalnu uključenost i integraciju učenika s teškoćama u razvoju u redoviti obrazovni sustav. Projektom se osigurava stručna pomoć za učenike s teškoćama u razvoju putem angažiranja 92 stručno osposobljena pomoćnika u nastavi u 32 škole Zagrebačke županije. Rezultati su do sada pokazali kako učenici s teškoćama u razvoju postižu bolje obrazovne rezultate. Projekt će pomoći da učenici uz vještine i stručne kompetencija pomoćnika osiguraju  bolje pozicioniranje na tržištu rada.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Projekt je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ u trajanju od 2014 do 2020 godine.

Javni poziv otvoren je do četvrtka, 18. kolovoza ove godine. Tekst Javnog poziva, u kojem je naveden popis škola kao i broj traženih pomoćnika u nastavi po školama, možete pronaći OVDJE.