Home Izdvojeno Hrvatska volontira. Prijavi se!

Hrvatska volontira. Prijavi se!

Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu, povezujemo se, pronalazimo sebi slične

PODIJELITE

I ove godine Hrvatski centar za razvoj volonterstva organizira tradicionalnu manifestaciju „Hrvatska volontira“ kojom želi ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos.

Manifestacija „Hrvatska volontira“ ove će se godine održati od 22. do 25. svibnja, rok za prijavu je 15. svibnaj, a sve informacije možete pronaći OVDJE.

“Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu. Povezujemo se, pronalazimo sebi slične, upoznajemo druge i drugačije da bi naše različitosti i sličnosti pretvorili u snagu koja je potrebna za pozitivne promjene prema humanizmu i održivom razvoju. Kada se svi udružimo i surađujemo – pletemo živu društvenu mrežu kojom oblikujemo našu budućnost i omogućujemo autentičnu povezanost među ljudima”, poručuju organizatori.

Projekt se provodi kroz Volonterski centar Kupa koji vodi LAG Vallis Colapis za gradove/općine: Ozalj, Kamanje, Žakanje, Ribnik, Netretić, Duga Resa, Lasinja, Pokupsko, Pisarovina, Kravarsko, Draganić, Kraić i Žumberak.