Home Najave HIT TEATAR donosi predstavu “Udavače” u Dom kulture Buševec

HIT TEATAR donosi predstavu “Udavače” u Dom kulture Buševec

"Udavače" je predstava o modernim vjenčanjima ispunjena humorističnim situacijama koje prethode odlasku pred oltar

PODIJELITE

U Buševcu će se u Domu kulture, u srijedu, 5. lipnja u 20 sati prikazati predstava “Udavače” HIT TEATRA. Ne propustite priliku vidjeti nagrađivanu predstavu koja je do sada nasmijala već 26 tisuća ljudi. Rezervirajte svoje karte odmah jer bi sutra već moglo biti kasno. Nazovite 098 829 907 i osigurajte svoje mjesto. U predstavi HIT TEATRA glume Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Ema Rudnički.

“Udavače” je predstava o modernim vjenčanjima ispunjena humorističnim situacijama koje prethode odlasku pred oltar. Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima, preko iznenadnog vjenčanja luckaste bakice u Las Vegasu, do svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, predstava prikazuje petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života, koji se susreću s (ne)ugodnim iznenađenjima.

Pod umjetničkim vodstvom producentice Matee Elezović-Brdar, Hit Teatar već godinama puni dvorane diljem Hrvatske. Predstava “Udavače”, koja je dobila Nagradu publike ‘Najjači smehek’ na 11. tjednu smijeha u Varaždinu 2020. godine, nasmijala je više od 25 tisuća ljubitelja komedije.

Scenarij za predstavu potpisuje Matko Elezović, jedan od najizvođenijih hrvatskih komediografa, dok je redatelj Mario Kovač. Kostimografkinja Elvira Ulip osmislila je kostime, a u glumačkom triju su Matea Elezović Brdar, Erna Rudnički i Jan Kerekeš. Ovaj talentirani tim donosi magiju kazališta koja će vas zabaviti i potaknuti na razmišljanje, jer humor je uvijek u trendu.

TEKST: Matko Elezović
REDATELJ: Mario Kovač
KOSTIMOGRAFKINJA: Elvira Ulip
PRODUCENTICA: Matea Elezović Brdar
GLUME: Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar, Erna Rudnički

Rezervirajte svoje karte na 098 829 907 i pridružite se mnogima koji su već uživali u ovoj predstavi.