Home Gospodarstvo Gotovo odustali: Proljetni sajam ipak će se održati!

Gotovo odustali: Proljetni sajam ipak će se održati!

PODIJELITE

proljetni sajam2Poduzetnici, obrtnici, poljoprivrednici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i udruge predstavit će svoje proizvode na 12. međunarodnom proljetnom sajmu. Među više od 80 izlagača, po prvi puta će se predstaviti i zaštićene robne marke te proizvodi tradicijske baštine Zagrebačke županije. Vlado-Mikulcic

– Moram priznati da smo ove godine razmišljali o odustajanju od organizacije Proljetnog sajma. Razlog je teška ekonomska i recesijska situacija. No, zbog izuzetno velikog interesa izlagača ipak smo smogli snage da ga organiziramo – objasnio je Vlado Mikulčić, predsjednik Udruženja obrtnika Velika Gorica.

Sajam će se održavati za vikend, 17. i 18. svibnja, na platou ispred Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, a partner mu je Obrtnička komora Krško.

– Bit će i izlagača na temu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, posebno LED rasvjete, a u sklopu Sajma, u subotu u 11 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta, održat će se i okrugli stol u suradnji s gradskim upravnim odjelom za poduzetništvo, investicije i fondove Europske unije i Poduzetničkim centrom – kaže Mikulčić.

proljetni sajam3