Home Najave Gorički teniski klub iTeam VG poziva na 15 sati besplatnog tenisa

Gorički teniski klub iTeam VG poziva na 15 sati besplatnog tenisa

"Cilj je zadržati što više tenisača početnika u sportu nastojeći da prvo iskustvo bude pozitivno i ugodno."

PODIJELITE

Teniski klub iTeam Vg i Hrvatski teniski savez pozivaju da iskoristite mogućnost da vaša djeca isprobaju tenis i to kroz 15 besplatnih sati. Dobro je poznato da je bavljenje tenisom iznimno dobro za djecu, budući da se radi o sportu koji je važan čimbenik u očuvanju zdravlja i prevenciji raznih bolesti.

Tenis i veliki odgojni potencijal, a redovito treniranje i vježbanje potiče djecu na usvajanje zdravog stila života i razvijanje radnih navika, objašnjavaju iz goričkog kluba.

Besplatni sati dio su kampanje “Play & Stay” koja je usmjerena na “serviranje, trčanje i brojanje”, a početnici igraju na poene od prvog sata. “Cilj je zadržati što više tenisača početnika u sportu nastojeći da prvo iskustvo bude pozitivno i ugodno. Treninge organiziramo kroz zabavu, stvaramo ugodnu atmosferu koja je jako važna za početak bavljenja tenisom. Učenje tehnike je, naravno, i dalje važna stavka u tenisu. Treneri pažnju igrača usredotočuju na igru, a zatim pružaju potrebne relevantne tehničke i taktičke upute (servis, trčanje, brojanje) kao pomoć kako bi igrači bili što uspješniji. Već na prvom satu sve aktivnosti na igralištu su aktivne i zabavne. Važno je naglasiti da igrači već na prvom treningu stječu osjećaj da je igrati tenis, servirati, trčati i brojati nešto vrlo lijepo.”, govore iz kluba.

Program će se održavati kroz cijeli travanj, djeca će kroz 15 sati besplatnih treninga na korištenje dobiti svu potrebnu opremu te dovoljno vremena. Uz to otvara im se mogućnost upisa u školu tenisa TK iTeam Velika Gorica. Sve informacije o programu možete saznati na 0913344031 (trener Miha), na Facebooku TK iTeam VG, emailu: tk.iteam.vg@gmail.com ili ih posjetite na adresi Stjepana Tomaševića 17C (teniski tereni u Cvjetnom naselju).