Home Izdvojeno Gorički Kreativko u akciji

Gorički Kreativko u akciji

PODIJELITE

Udruga „Ti si OK“ pokreće projekt “Gorički Kreativko”, u sklopu kojeg će se održavati besplatne likovno-kreativne radionice i ulična košarka za velikogoričke osnovnoškolce.

– Projekt se sastoji od dva dijela. Osim likovno kreativnih radionica na kojima ćemo igrati društvene igre, gledati filmove, organizirat ćemo i uličnu košarku – street ball za ekipe iz svih osnovnih škola- kaže predsjednica Udruge „Ti si OK“ Sonja Jarebica koja ističe kako je cilj „Goričkog Kreativka“ prevencija ovisnosti među mladima.

– Kroz radionice ćemo pronalaziti talente i interese djece, koja će moći naučiti različite tehnike, poput pletenja i šivanja. Kreativkom ćemo širiti duh tradicije i sporta- ističe Jarebica.

Prva radionica bit će u subotu, 8.2.2014., od 9-11 sati u Osnovnoj školi Eugena Kumičića. Sudjelovanje djece na „Goričkom Kreativku“ roditelji mogu najaviti na broj 099 400 2121.

Udruga će na Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga, 26.lipnja 2014., organizirati veliku izložbu nastalih na dječjoj kreativnoj radionici. Donator projekta je Ministarstvo socijalne politike i mladih.