Home Najave Gorički klub mladih organizira yogu na terasi – “Yogarden”

Gorički klub mladih organizira yogu na terasi – “Yogarden”

PODIJELITE
foto: Gorički klub mladih

Ovaj tjedan je u Goričkom klubu mladih organizirano pregršt zanimljivih događaja. Danas se od 17 do 22 sata održava Tedx na terasi, a sutra od 17 do 20 Chillout večer. Srijeda je, u istom vremenu, rezervirana za Radionicu Record Teama.

U četvrtak se, od 17 do 20 sati, održava Yogarden – Yoga na terasi GKM-a. – Yoga je mnogo više od još jedne metode tjelovježbe – ona predstavlja način života, cijeli jedan svjetonazor koji pomaže u lakšem svladavanju svakodnevnih napora, te boljem razumijevanju sebe i svijeta oko nas. Kroz yogu učimo povezivati tijelo, um i duh; učimo poštovati svoje tijelo i njegove (ne)mogućnosti, razvijamo strpljenje, snagu, fleksibilnost, ravnotežu i koncentraciju – poručuju iz Goričkog kluba mladih.

Svi zainteresirani na besplatan sat yoge trebaju ponijeti prostirku i udobnu pamučnu odjeću. Nakon vježbanja bit će organizirano druženje uz čaj, a učiteljica yoge Jelena Šaban odgovarat će na pitanja znatiželjnika. – Yoga na terasi, zalazak sunca, opuštajuća atmosfera i prigodna glazba. Ako već neko vrijeme razmatrate isprobati yogu, onda je ovo odlična prilika – zaključili su organizatori.

Petak je, kao po običaju, rezerviran za najzanimljivije teme Debatnog kluba.