Home Zanimljivosti Goričanka Jela milijunta putnica u Zračnoj luci

Goričanka Jela milijunta putnica u Zračnoj luci

PODIJELITE

Zračna luka Franjo Tuđman za vikend je dočekala ovogodišnjeg milijuntog putnika. Ove godine milijunti putnik zabilježen je 5 dana ranije u odnosu na proteklu godinu.
Milijunta putnica Zračne luke Franjo Tuđman u 2019. godini je Jela Ravnjak. Doputovala je u Zagreb iz Dublina.

„Iznenađena sam i sretna. Doček je odličan, dočekale su me i mažoretkinje. Nisam ovo očekivala, došla sam iz Dublina gdje sam bila kod prijatelja u posjetu. Volim putovati i ovu ću nagradu rado iskoristiti“, izjavila je Jela Ravnjak iz Velike Gorice koja je po zanimanju doula – žena koja pruža emocionalnu, fizičku i informativnu potporu majci prije, tijekom i netom nakon poroda.

„Sustav je ovogodišnjeg milijuntog putnika Zračne luke Franjo Tuđman registrirao na dolaznom letu Croatia Airlinesa iz Dublina. Želimo istaknuti da je to ranije nego ikad što je najbolji pokazatelji kontinuiranog rasta prometa putnika u našoj zračnoj luci“, istaknuo je zamjenik direktora MZLZ – Upravitelj zračne luke Zagreb d.o.o. Hrvoje Bradica.

Milijuntoj putnici predstavnici zračne luke i Croatia Airlinesa uručili su uz čestitke i prigodne darove – poklon-bon i dvije povratne zrakoplovne karte za jednu od destinacija u mreži Croatia Airlinesa.