Home Izdvojeno GKM večeras organizira plesnu radionicu i tribinu o mentalnom zdravlju mladih

GKM večeras organizira plesnu radionicu i tribinu o mentalnom zdravlju mladih

Tribinu "Kako biti dobro: briga za mentalno zdravlje mladih" održat će Miranda Novak, docentica na Odsjeku za poremećaje u ponašanju na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu.

PODIJELITE

Gorički klub mladih večeras organizira dva zanimljiva događaja. U Osnovnoj školi Eugena Kumičića održava se druga plesna radionica. – Učit ćemo salsu, bečki valcer i bachatu! Radionica je besplatna, a sudjelovati mogu i početnici i oni s plesnim iskustvom – poručili su iz Goričkog kluba mladih.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem prijavnice. Radionica počinje u 19 i 30 sati.

Na drugom katu Galženice, u prostorijama Goričkog kluba mladih održava se tribina “Kako biti dobro: briga za mentalno zdravlje mladih”. – Što znači biti zdrav? Kako se brinuti za sebe? Kako moje mentalno zdravlje utječe na fizičko? Dođite i saznajte – pozvali su iz GKM-a.

Tribinu će održati Miranda Novak, docentica na Odsjeku za poremećaje u ponašanju na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Njeni interesi obuhvaćaju razvoj socijalno-emocionalnih kompetencija djece i mladih, prevenciju internaliziranih problema u ponašanju i promociju mentalnog zdravlja, kvalitete života i dobrobiti kojom će se posebno baviti na ovoj tribini.

Dolazak na tribinu potrebno je potvrditi na e-mail stotisadhoces@gmail.com. Tribina također počinje u 19 i 30 sati.