Home Izdvojeno Gdje bi trebala biti zelena tržnica u Gorici? Ispunite anketu i dajte...

Gdje bi trebala biti zelena tržnica u Gorici? Ispunite anketu i dajte svoj prijedlog

PODIJELITE

Grad Velika Gorica objavio je anketu za sve građane u kojoj traže mišljenje o tome na kojoj bi se lokaciji trebala nalaziti zelena tržnica u našem gradu. Više od deset godina prošlo je od premještanja velikogoričke zelene tržnice iz prostora Tržnog centra. Tada je većinski vlasnik Tržnog centra odlučio prostor tržnice iznajmiti inozemnom trgovačkom lancu (u to vrijeme Billa), a tržnica je preseljena na gradski prostor u Školskoj ulici.

Vrlo je jasno da s tom lokacijom većinom nisu zadovoljni ni prodavači, ni kupci, što su pokazala i dosadašnja istraživanja javnog mnijenja, ali i svakodnevne reakcije građana.

“Želimo dugoročno riješiti pitanje gradske zelene tržnice i smjestiti je na lokaciju za koju građani misle da je najbolja. Na građanima je da iskažu svoje mišljenje, a na nama da to i provedemo u djelo. Velika Gorica zaslužuje imati primjerenu zelenu tržnicu i svojom veličinom i uređenjem”, izjavio je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Iz tog razloga su iz Grada pokrenuli anketu o lokaciji gradske zelene tržnice u kojoj možete glasati za jednu od ponuđenih lokacija ili predložiti neku treću opciju. Lokacije koje se nude su trenutna u Školskoj ulici, stara na Tržnom centru te možete dodati svoju opciju i prijedlog. Anketa se može popuniti do 31. ožujka 2023.

Za sudjelovanje u anketi, kliknite na donju poveznicu i prijavite se preko svog Google (Gmail) računa: Anketa: Lokacija gradske zelene tržnice u Velikoj Gorici (Google Obrasci)