Home Izdvojeno FOTO VIJEST Još uvijek stignete na Turopoljski nedjeljni ručak

FOTO VIJEST Još uvijek stignete na Turopoljski nedjeljni ručak

PODIJELITE

Gastro manifestacija započela je danas Nedjeljnim turopoljskim ručkom na Trgu kralja Tomislava. U sklopu manifestacije otvorena je izložba jabuka, a kušaju sei  razna jela. Sve je dobro začinjeno kulturno-zabavnim programom.

turopoljski-ručak-36.JPG

Na 14. Gastru Turopolja možete vidjet gastronomsku izložbu jela poznatih velikogoričkih ugostitelja i gostiju iz Slovenije uz mediteranske specijalitete ugostitelja s otoka Korčule i Lastova. Osim tradicionalnog natjecanja u pripremi Turopoljske kotlovine pripremaju se i  jela iznenađenja u velikoj tavi za čak 1000 porcija. Kako bi bili u modernom toku, posjetitelje očekuje kulinarski show. Voditelji su Davor Dretara Drele i Tomislav Špiček koji trenutno uz ostale članove žirija ocjenjuju kotlovine.

turopoljski-ručak-39.JPG

turopoljski-ručak-16.JPG

Kroz čitavu manifestaciju održava se prodaja suvenira, eko namirnica i obrtničkih tradicijskih proizvoda uz cjelodnevne kulturno-zabavne programe.

turopoljski-ručak-18.JPG

Ulaznice i kuponi za hranu se prodaju na 3 lokacije u drvenim kućicama. Još uvijek stignete doći i kušati odlična jela koja su obrtnička društva pripremila.

[print_gllr id=32708]