Home Izdvojeno FOTO VIS Jane koncertom zahvalile svojoj publici na 11 godina podrške

FOTO VIS Jane koncertom zahvalile svojoj publici na 11 godina podrške

PODIJELITE

U punoj dvorani Gorica sinoć su Jane održale koncert za pamćenje. U sat i pol otpjevale su dio iz svoga repertoara, a mogle su se čuti i nove pjesme u njihovoj izvedbi. Ovo je bio 11. godišnji koncert VIS-a Jane koji svake godine daruju Gradu. Ipak, novoj voditeljici Jana, ovo je bio prvi nastup pred goričkom publikom.

-Publika je izvrsna, vjerojatno je tako na svakom koncertu i nastupu, dobro prihvaćaju svaku pjesmu. Jako sam zadovoljna i sretna.- rekla nam je voditeljica Ana Jaklinović.

Nastupom je zadovoljna i predsjednica Marina Keleković. Otkrila je kako uoči svakog koncerta Jane imaju tremu, ali da je to dobar znak.Jane - godišnji koncert 2016 (39)

-Uvijek imamo tremu, poštujemo publiku pred koju izlazimo, nikada nismo ravnodušne. Možda na pozornici djelujemo kao da neke stvari ne idu, ali to je do treme. Ja uživam dok pjevam kao i druge Jane. Nadam se da smo to prenjele na publiku.-rekla je Keleković.

Jane su surađivale s brojim poznatim glazbenicima. Jedna takva suradnja iznjedrila je pjesmu ‘Mesec’ čiji je spot sinoć premijerno prikazan.

-Gospodin Dražen Pavin napisao nam je pjesmu ‘Mesec’ koju je uglazbio Roman Gros, član tamburaškog orkestra HRT-a. Imamo stalnu suradnju sa Stankom Šarićem i Najboljim hrvatskim tamburašima, pjevale smo i sa Verom Svobodom, Ivanom Kindl, Tajči s kojom smo nastupale na Krapinskom festivalu i isto snimile spot.-rekla je Alina Haraminčić.Jane - godišnji koncert 2016 (23)

Prošle godine Jane su obilježile 10 godina rada, a to je značilo i puno putovanja, koncerata, promocija. Osvojile su i brojne nagrade, poput one u Turskoj gdje su u Instanbulu predstavljale Hrvatsku. U lijepom sjećanju ostala je i zlatna medalja na Olimpijadi zborova u Rigi.

Uoči Međunarodnog dana žena, VIS Jane podsjetile su da usprkos brojnim odricanjima i obvezama na poslu, kod kuće i sa djecom, uspiju izdvojiti vremena i za pripreme i za odličan nastup pred svojom publikom.

Kako je bilo na koncertu, pogledajte u fotogaleriji.

foto: Zlatko Srbelj

[print_gllr id=42356]