Home Izdvojeno FOTO Uređeno nogometno igralište u Kučama

FOTO Uređeno nogometno igralište u Kučama

Postavljena je umjetna trava

PODIJELITE

Dugogodišnja želja mjesnog odbora i NK Turopoljac Kuče da dotrajali nogometni teren u mjestu bude pretvoren u moderno igralište napokon je ispunjena. Radovi na investiciji vrijednoj 37 tisuća eura je gotova.

Primijetili smo da gdje god da smo stavili umjetnu travu na igrališta, da djeca dolaze više, posebno kada su topliji dani. Strateški ćemo dogovoriti kada će druga naselja dobiti umjetnu travu na igrališta.“, govori gradonačelnik Krešimir Ačkar te dodaje kako se mjesto Kuče dobro razvija. Govori i kako su svjesni problema s Aglomeracijom. “Razumijem nezadovoljstvo sugrađana i to pitanje će biti riješeno u potpunosti, moramo to završiti do šestog mjeseca. Nećemo preuzeti niti jednu ulicu koja neće biti adekvatno napravljena. Nisam zadovoljan s time kako se održavaju prometnice, ali stalno smo u kontaktu s nositeljem projekta i nadzornim inženjerom. Molim za još malo strpljenja.”, zaključuje o komunalnim projektima gradonačelnik.

Stjepan Fabijančić iz Mjesnog odbora Kuče zahvalio je na investiciji te dodaje kako se ovo zaista već sada pokazalo kao dobra investicija. Danijel Zagorac, predsjednik NK Turopoljac Kuče dodao je kako će ovaj teren koristiti ne samo nogometaši već i drugi mještani.