Home Izdvojeno FOTO Subota u Mraclinu u znaku DVD-a i nogometa

FOTO Subota u Mraclinu u znaku DVD-a i nogometa

PODIJELITE

Cijeli tjedan u Mraclinu se kroz razne događaje obilježavaju Dani svetoga Vida, zaštitnika mjesta. Današnji dan bio je u znaku vatrogasaca i malonogometnog turnira.

-Svake godine u sklopu Vidovskih dana NK Mraclin održi neku svečanost, a ove godine je to prvi put malonogometni turnir u čast prerano preminulom predsjedniku navijačke skupine Blažu Galeković u Blašku. -rekao nam je Goran Vukašinec, predsjednik NK Mraclin.Vidovi dani - nogometni turnirNa turniru sudjeluje devet  momčadi  iz Turopolja i jedna iz Zagreba, a finale se očekuje oko ponoći. Najbolji igrač, strijelac i vratar turnira primit će prigodne pehare.

DVD Mraclin otvorio je svoja vrata svim posjetiteljima. -To je već tradicija. Posjetitelji su mogli vidjeti našu salu i stara vatrogasna kola. Imamo 183 člana,a društvo svake godine ima sve veći broj djece i mladeži. –pohvalio se Darko Vukašinec, predsjednik DVD-a Mraclin te dodao kako u rujnu muška mladež odlazi na Državno natjecanje u Pulu.DVD Mraclin_9Manifestacija Vidovi dani završava sutra Vidovskim proščenjem. U 11 i 17 sati održat će se mise, a nakon poslijepodnevne, KUD-ovi Dučec i Nova zora iz Donje Lomnice održat će veliki zajednički koncert.

[print_gllr id=49886]