Home Izdvojeno FOTO Pčelari darivali obitelji u Centru za odgoj i obrazovanje

FOTO Pčelari darivali obitelji u Centru za odgoj i obrazovanje

PODIJELITE

U Centru za odgoj i obrazovanje jučer je održanan završna svečanost uoči Božića. U toplom ozračju ravnatelj Centra, Zvonko Katalinić, čestitao je Božić i Novu godinu djeci, njhovim roditeljima i zaposlenicima Centra te im zaželio ugodne praznike.

– Djeca su slobodna do 16. siječnja, ali to ne znači da su i zaposlenici. Mi se nalazimo već 3. siječnja s našim programom i pripremama za sljedeće obrazovno razdoblje – rekao nam je ravnatelj.centar-za-odgoj-i-obrazovanje-donacija-med-1

Djeca su se posebno obradovala gostima, članovima udruge pčelara ”Turopolje”. Oni su ovdje prvi put, a svojim slatkim poklonima darivali su djecu i njihove obitelji.

 -Razmišljali smo kome bi med najviše trebao. Med je zdrav, pogotovo u ovo zimsko vrijeme. Skupili smo koliko smo mogli. Prvi put smo ovdje i nadamo se da će to postati tradicija – rekao nam je Mario Zbačnik iz Pčelarske udruge ” Turopolje”.centar-za-odgoj-i-obrazovanje-donacija-med-13

Udruga djeluje od 2005. godine i dosta se ulaže u edukaciju članova.  Prema brojnosti, jedna su od većih udruga u Hrvatskoj, ima ih naime više od stotinu. Članovi koji su danas posjetili Centar, izrazili su želju da isto učine i sljedećeg prosinca.

[print_gllr id=64303]