Home Izdvojeno FOTO Otvoreno klizalište i kućice, počeo je Prosinac u Gorici!

FOTO Otvoreno klizalište i kućice, počeo je Prosinac u Gorici!

Jučerašnje otvorenje okupilo je brojne građane i cijele obitelji

PODIJELITE

Na Svetog Nikolu jučer je u parku pored Muzeja Turopolja i službeno otvoren Prosinac u Gorici. Uz velik broj posjetitelja, predstavu za najmlađe i neizostavan dolazak Svetog Nikole i Krampusa počela je najdraža manifestacija u gradu.

Ukrasi se protežu od početka do kraja parka i sama lokacija po sebi već stvara čaroban ugođaj za šetnju. Okupilo je to brojne mlade obitelji s djecom čiji je broj sve veći u našem gradu. “Sretan što je ovdje mnogo velikogoričkih mališana koji su osjetili radost adventa i prosinca. Pozivamo sve sugrađane u naše Božićno selo, kušanje specijaliteta i na klizanje. Dođite uživati s nama kako bi ovaj blagdan dočekali u pravom božićnom duhu.”, govori nam gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Uz otvoreno klizalište na kojem se možete klizati svakog radnog dana od 1 sati, u parku se nude i brojni ugostiteljski specijaliteti. Kao i godina do sada tu su kobasice, hot-dog, štrukli, sendviči i tortilje s topljenim sirom, burgeri, fritule, kuhano vino, gin te još mnogo toga. Dobru ponudu imaju i obrtnici koji nude odlične proizvode s kojima možete počastiti sebe i svoje najdraže za Božić.

Božićno selo je sinoć također bilo posebno mjesto okupljanja kada su građane razveselili bubnjari, što je bila samo uvertira u sve zanimljive radionice koje će se tamo nuditi za djecu i mlade. Božićno selo bit će otvoreno za posjetitelje gotovo svaki dan, posebice vikendom, u popodnevnim satima. Bit će tu pregršt zabave za djecu i odrasle, uz glazbu, ples, zanimljive igre, nezaobilazan vilenjački poligon, čitaonice, promocije, predstavljanja, fotkanja i raznorazna čarobiranja…

Na vama je samo da se i sami uvjerite u čaroliju ovogodišnjeg Prosinca u Gorici!