Home Izdvojeno FOTO Održana prva Mala skupština DVD-a Turopolje

FOTO Održana prva Mala skupština DVD-a Turopolje

PODIJELITE
Foto: DVD Turopolje/Facebook

U subotu, 10. prosinca, djeca i mladež DVD-a Turopolje održali su prvu, osnivačku Malu Skupštinu. Prisjetili su se prošlogodišnjih aktivnosti, ali i najavili nove. Djeca i mladež izabrala su svojeg predsjednicu Mateu Jazbec i zapovjednicu Anu Horvat, te njihove zamjenike Dominika Tačkovića i Martinu Matanović, koji su i vodili cijelu Skupštinu. Svi zajedno sada imaju nove zadatke i odgovornosti u narednih godinu dana, koliko im traje mandat.

Na Maloj skupštini bili su i dožupan Zagrebačke županije Rudolf Vujević, zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Ervin Kolarec, predsjednik VMO Turopolje Zlatko Mihanić te predstavnik područne EKO škole Miroslav Grahovac.

-Zahvaljujemo im i ovim putem na posjeti i podršci koju nam pružaju. Također se želimo zahvaliti našim prijateljima PGD Brezju i DVD Leskovec na ideji i savjetima za Malu Skupštinu – rekli su u DVD-u Turopolje.

Djeca i mladi dobili su i zahvalnice, a nakon održane skupštine nastavili su se družiti ukrašavajući bor i izrađujući Božićne ukrase.

[print_gllr id=62980]

Foto: DVD Turopolje/Facebook