Home Gospodarstvo FLYDUBAI Obnavlja letove iz Zračne luke Franjo Tuđman, imat će dva tjedna...

FLYDUBAI Obnavlja letove iz Zračne luke Franjo Tuđman, imat će dva tjedna leta

Putnici koji rezerviraju let za Dubai uživat će u besplatnoj jednodnevnoj ulaznici za posjet Expo 2020 Dubai, koja će se održati od 1. listopada 2021. do 31. ožujka 2022. godine

PODIJELITE

Flydubai, zrakoplovna kompanija sa sjedištem u Dubaiju, danas je objavila nastavak letova prema Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb (ZAG) dva puta tjedno, a od prosinca ove godine povećat će učestalost tjednih letova na četiri. Emirates će imati tzv. codeshare na ovim linijama te nuditi putnicima vezu s ostatkom svijeta kroz Dubai, međunarodno zračno središte.

S postupnim ublažavanjem međunarodnih ograničenja putovanja, flydubai je proširio svoju mrežu na više od 95 odredišta u 50 zemalja diljem Afrike, Srednje Azije, Kavkaza, Srednje i Jugoistočne Europe, arapskim zemljama kao i državama Bliskog istoka te Indijskog potkontinenta. Ponovno pokretanje poslovanja kompanije flydubai na hrvatskom tržištu omogućit će većem broju ljudi putovanje u Dubai jer Expo 2020 Dubai otvara svoja vrata posjetiteljima od početka listopada.

Putnici koji rezerviraju let za Dubai uživat će u besplatnoj jednodnevnoj ulaznici za posjet Expo 2020 Dubai, koja će se održati od 1. listopada 2021. do 31. ožujka 2022. Ponuda vrijedi za sve rezervacije napravljene od 1. rujna za putovanja tijekom datuma događaja.

Iskustvo putovanja na letovima flydubaija znatno je prilagođeno putovanju u sigurnom okruženju koje minimizira kontakt posade i putnika i nudi putnicima potrebnu sigurnost. Zračni prijevoznik nudi besplatno globalno osiguranje za COVID-19 kako bi putnicima pružio veći mir tijekom putovanja.

Letovi s Terminala 3, Dubai International (DXB) letjet će dva puta tjedno za Zagreb. Povratne cijene poslovne klase ZAG – DXB kreću se od 1.745 EUR, a cijene ekonomske klase od 380 EUR.

Flydubai je obilježio svoje putovanje brojnim prekretnicama

  • Stvorio je mrežu od više od 95 destinacija u 50 zemalja diljem Afrike, Srednje Azije, Kavkaza, Srednje i Jugoistočne Europe, GCC-a i Bliskog istoka te Indijskog potkontinenta.
  • Opsluživanje nedovoljno usluženih tržišta: – otvoreno je više od 70 novih linija koje ranije nisu imale izravne zračne veze za Dubai ili ih nije prevozio nacionalni prijevoznik UAE iz Dubaija.
  • Upravlja jednom flotom s 54 zrakoplova tipa Boeing 737 i uključuje: 36 zrakoplova Boeing 737-800 nove generacije, 15 zrakoplova Boeing 737 MAX 8 i 3 zrakoplova Boeing 737 MAX 9.
  • Prevezao je više od 75 milijuna putnika od početka rada 2009. godine

Putnici su dužni provjeriti jesu li u toku s propisima Međunarodne udruge za zračni prijevoz (IATA) te se pridržavati uputa nadležnih tijela i zrakoplovne kompanije. Imaju i službenu aplikaciju flydubai, a osim na službenim stranicama, više možete doznati i putem pozivnog centra u Dubaiju putem broja (+971) 600 54 44 45, ili putem turističkih partnera. Osim toga, putnici imaju mogućnost odabrati pune aranžmane za blagdane putem Flydubaija.

Hamad Obaidalla, glavni komercijalni direktor flydubaija, komentirao je nastavak operacija u Zagrebu te izjavio:

„Uzbuđeni smo što nastavljamo s letovima za Hrvatsku, popularnu destinaciju na mreži flydubai. Uvjereni smo da će putnici uživati ​​u prikladnoj i pouzdanoj usluzi flydubaija i udobnoj kabini našeg zrakoplova, Boeing 737 MAX, koji nudi i tzv flatbed opciju u poslovnoj klasi, a predviđeno je da će letjeti na ovoj ruti.”