Home Izdvojeno Evo kada možete u velikogoričkim ljekarnama obaviti besplatan pregled kože

Evo kada možete u velikogoričkim ljekarnama obaviti besplatan pregled kože

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Na području Zagrebačke županije nastavlja se Preventivni program ranog otkrivanja zloćudnih tumora i u travnju i svibnju. Za njegovu provedbu Zagrebačka županija osigurala je u ovoj godini 50 tisuća kuna.

– Ovaj program Zagrebačka županija provodi četvrtu godinu za redom, a interes stanovnika Županije je iznimno velik. Prema izvješću Specijalne bolnice Naftalan u 2016. godini ovim programom bilo je obuhvaćeno 426 osoba s područja Zagrebačke županije – poručuju iz Županije.

Na širem velikogoričkom području pregledi kože obavljat će se u utorak, 4. travnja u Velikoj Gorici u ljekarni u Ulici kralja Dmitra Zvonimira 5 (telefon: 6231 610) te u ponedjeljak, 8. svibnja u Mraclinu u Ulici Braće Radića bb (telefon: 6268 161).

Program će provoditi dermatovenerolozi iz Specijalne bolnice Naftalan u prostorijama Ljekarni Zagrebačke županije prema rasporedu, a telefonske rezervacije termina su obvezne. Redoviti pregledi kože s ciljem otkrivanja zloćudnih tumora kože u što ranijem stadiju bolesti, otvaraju mogućnosti potpunog izlječenja.