Home Izdvojeno Evo čiji su kolači najbolji, a čija kuća najbolje ukrašena u Buševcu

Evo čiji su kolači najbolji, a čija kuća najbolje ukrašena u Buševcu

Mještani su isprobavali kolače i glasali za one najukusnije

PODIJELITE

Jučer se u Buševcu održao već tradicionalni Božić u Rožincu. Ovo je dan kada Ulica Rožinec najjače svijetli i kada se mještani zajedno druže i slave. Čestitanje Božića najbolje ide uz ugodno blagdansko druženje.

No, Božić u Rožincu ne može proći bez odabira najfinijih kolača i odabira najukrašenije kuće u Rožincu i Pušćinama. Ove godine za najukrašeniju kuću u Rožincu i Pušćinama izabrana je kuća obitelji Šolaja. Najfinije kolače Rožinca i Pušćina ispekla je gđa. Lovorka Katulić.

Kako nam govori predsjednik Udruge Moj buševec, mještani su isprobali kolače i onda ocjenjivali one koji su im bili najukusniji. “Svi posjetitelji sudjeluju u glasanju za najbolje kolače. Tko dobije najviše glasova, tako dođemo do najukusnijih kolača”, govori.

Udruga Moj Buševec organizirala je i posjet Djeda Božićnjaka za najmlađe mještane. “Prezadovoljni smo s odazivom i zbog korone, ali i kiše koja nas je uhvatila. Bila je velika posjećenost i mi smo zbilja jako zadovoljni da je sve bilo baš odlično.”, zaključuje Rožić.