Home Izdvojeno Dvorana u Novom Čiču opremljena najmodernijim sportskim spravama

Dvorana u Novom Čiču opremljena najmodernijim sportskim spravama

PODIJELITE

Sportska školska dvorana u potpunosti je stavljena u funkciju. Projekt vrijedan 14 milijuna kuna završio je postavljanjem najmodernije opreme u dvoranu, ali i na vanjska igrališta oko škole.

– Ova zadnja faza opremanja dvorane koštala je oko 700 tisuća kuna. Oprema u dvorani i na vanjskim terenima je nešto najmodernije što se u Hrvatskoj može vidjeti i dobiti.- istaknuo je gradonačelnik Dražen Barišić.

sportska dvarana Čiče, igralište KVG (8)

Novom dvoranom najzadovoljniji su oni kojima je namijenjena, odnosno učenici Područne škole ‘Novo Čiče’. Ema nam je rekla da je nezadovoljna novom dvoranom. – Super je, sviđa mi se. U njoj možemo igrati nogomet, košarku, rukomet i odbojku. Ja u slobodno vrijeme treniram upravo odbojku i nadam se da ćemo uskoro početi trenirati upravo ovdje.- S njom se složio i Marko, -Super je, ima dosta sprava. Ja se inače treniram judo, a trener nam je rekao da ćemo uskoro početi ovdje trenirati.

sportska dvarana Čiče, igralište KVG (14)

Poput Judo kluba ‘Kokica’ i mnogi drugi sportski klubovi s tog područja pronaći će svoj prostor za treniranje upravo u ovoj dvorani. Grad je pozvao sve sportske udruge iz Novog Čiča, ali i iz svih mjesnih odbora koji gravitiraju prema njemu da se jave u školu i zatraže svoj termin za korištenje dvorane.

– Sada s ovom sportskom dvoranom i opremom vrhunske kvalitete svi bi trebali biti zadovoljni. Sportske udruge će imati izvrsne uvijete za trenažni proces. Vjerujem kada dođu i dobiju termine u ovoj novoj školskoj sportskoj dvorani da će biti izrazito zadovoljni. – rekao je Ervin Kolarec, zamjenik gradonačelnika.

sportska dvarana Čiče, igralište KVG (16)

Opremljenošću unutarnjih i vanjskih igrališta zadovoljni su i obrazovni djelatnici koji do sada nisu imali ovakve uvijete rada. Nova dvorana otvorila je nove mogućnosti .

– Daje nam mogućnost da s djecom prođemo sve motoričke aktivnosti poput atletike, nogometa, rukometa ili bilo kojega drugog sporta. Da djeca prođu sve sportove i nauče baratati loptom kako treba. – naglasila je Tihana Josić, profesorica tjelesnog odgoja.

sportska dvarana Čiče, igralište KVG (21)

Ova dvorana trebala bi znatno doprinijeti razvoju sporta u ovom kraju, ali i cijeloj Velikoj Gorici te omogućiti dobre uvijete za stasanje novih generacija naših sportaša.

[print_gllr id=44256]