Home Izdvojeno Dubranec osvojio naslov bez ijednog poraza

Dubranec osvojio naslov bez ijednog poraza

PODIJELITE

U Dubrancu na Ilovači u subotu je odigrano posljednje kolo Malonogometne lige Vukomeričkih gorica , a svoj ovogodišnji naslov potvrdila je i momčad Dubranca na domaćem terenu pobjedom nad Gornjom Opatijom od 5:2. Podsjetimo, oni su svoj naslov osigurali već u predzadnjem kolu tako da su u utakmicu ušli opušteno. Nakon što je Velika Buna 2008. godine uspjela osvojiti naslov bez poraza, to je pošlo za rukom i Dubrancu koji je kroz 15 kola uspio skupiti 43 boda.

Uz Dubranec, pri vrhu tablice smjestilo se Kravarsko na drugo mjesto s 36 bodova i Velika Buna na treće s 28 bodova. Novo Brdo, Šiljakovina i Lijevi Štefanki završili su ovogodišnju ligu s 27 bodova, ali je zahvaljujući boljoj gol razlici Novo Brdo osvojilo četvrto mjesto, Šiljakovina se pozicionirala na peto te Lijevi Štefanki na šesto mjesto.

Najbolji strijelac ovogodišnje ‘Breške’ lige je Šandor Ivan Šaki iz Opatije s 27 golova, najbolji golman je Feljan Nikola iz Dubranca, a najbolji igrač je Feljan Stjepan sa 38 bodova, također iz Dubranca. Fair-play momčad lige je Strezojevo, a najbolji domaćin ekipa Gornjeg Hruševca. Najbolja šestorka Lige je : Feljan Nikola (Dubranec), Domitrović Josip (Kravarsko) Krpečanec Ivan-mlađi (Lijevi Štefanki), Škojc Danijel (Velika Buna), Šandor Ivan Šaki (Opatija) i Feljan Stjepan (Dubranec).