Home Izdvojeno Dinamovi juniori obranili prošlogodišnji naslov na turniru ‘Trofej Turopolja’

Dinamovi juniori obranili prošlogodišnji naslov na turniru ‘Trofej Turopolja’

PODIJELITE

Najbolji hrvatski juniori i kadeti odmjerili su snage na Međunarodnom juniorskom turniru ‘Trofej Turopolja’ koji se održao ovaj vikend na terenima Š.R.C. Velika Gorica. Na turniru su nastupile juniorske momčadi najjačih hrvatskih klubova GNK-a ‘Dinamo’, HNK-a ‘Hajduk’, NK-a ‘Slaven Belupo’, NK-a ‘Lokomotiva’, NK-a ‘Zagreb’, NK-a ‘Hrvatski Dragovoljac’, NK-a ‘Inter’, HNK-a ‘Gorica’ i momčad jednog od ponajboljih mađarskih klubova ‘Haladas FC’. Tijekom cijelog turnira briljirala je momčad zagrebačkog Dinama koja je uspjela obraniti prošlogodišnji naslov.11891235_10204719525211838_6205154490595062329_n

Riječ je o jakom turniru koji je ovo po snazi treći turnir u Hrvatskoj u ovoj kategoriji, a nalazi se odmah iza Memorijala „Mladena Ramljaka“ i Kvarnerske rivijere. Međunarodni juniorski turnir „Trofej Turopolja“ održava se od 1998. godine i do danas je postigao status jednog od uglednijih u ovom dijelu regije te se redovito nalazi u programu značajnih međunarodnih sportskih priredbi grada i županije.

Kroz dosadašnje turnire prošli su i stasali mnogi danas afirmirani prvoligaški igrači a najboljim su između ostalih bili proglašeni: Jerko Leko (GNK Dinamo), Anas Sharbini (NK Rijeka, NK Hajduk), Ivan Kelava (GNK Dinamo), Ante Budimir (HNK Gorica, NK Inter, NK Lokomotiva).