Home Najave Doživite ljeto uz stare priče i pečene kukuruze

Doživite ljeto uz stare priče i pečene kukuruze

PODIJELITE
foto: Kronike Velike Gorice/Ilustracija

“Vidim, čujem i mirišem ljeto” naziv je manifestacije koja će se održati ove subote, 5. kolovoza u Vukovini, u dvorištu kurije Alapić. Svi koji se odluče provesti ljetnu večer upravo ondje, u okruženju skulptura kipara Mladena Mikulina, čut će stare priče iz Vukovine, a moći će i izrađivati lutke od komušine. Dvorištem će se širiti miris pečenih kukuruza, a bit će prikazana i dva filma na otvorenome, jedan KUD-a Čiče i ”Kapetan fantastični”. Okupljanje je u 18 sati.

– Želimo svojim mještanima ponuditi još jedno druženje koje će skratiti duge ljetne noći i biti još jedna prigoda da sumještane i sve goste dobre volje okupimo uz dobar program i dobro veselo društvo, ali i da još ponešto i saznaju o zanimljivostima Vukovine – najavila je Sandra Maršić, predsjednica Udruge ”Vukovina u srcu”.

Organizator ove manifestacije je Udruga ”Vukovina u srcu”, suorganizatori su Muzej Turopolja, akademski kipar Mladen Mikulin i POUVG-a, a pokrovitelji Odjel za društvene djelatnosti Grada Velika Gorica i Turistička zajednica grada Velika Gorica.