Home Izdvojeno Doprinesite raznovrsnosti i zanimljivosti Ljetopisa

Doprinesite raznovrsnosti i zanimljivosti Ljetopisa

PODIJELITE

Ljetopis Grada Velike Gorice posvećen je velikogoričkim temama – povijesti, kulturi, književnosti, likovnoj umjetnosti i sportu, a glavna misao je da se o životu i svijetu govori s turopoljskog aspekta. U njemu je zapisana povijest Turopolja ali i sve što se dogodilo u predhodnih godinu dana. Do sada je izašlo već jedanaest brojeva. Gorički ljetopisi broje oko skoro tri tisuće stranica, kao i tristotinjak priloga s tisućama fotografija.

Sada imate i vi mogućnost upotpuniti dvanaesti broj Ljetopisa koji izlazi početkom iduće, 2016. godine. Časopis uz više suradnika može biti još kvalitetniji. Na oko dvjesto pedeset do tristo stranica, tiskanih na kvalitetnom papiru, bit će objavljeno tridesetak priloga i obilje fotografija.
Pučko otvoreno učilište poziva sve zainteresirane građane da svojim tekstom doprinesu raznovrsnosti i zanimljivosti Ljetopisa, koji je zrcalo velikogoričkog kraja te svojevrsna enciklopedija.

Krajnji rok za slanje teksta je 1. prosinca 2015. godine. Za sva pitanja i dodatna pojašnjenja možete se obratiti putem e – maila: kultura@pouvg.hr, miljenkomursic@gmail.com ili na tel: 6259 – 819 (kontakt osoba: Miljenko Muršić, urednik).