Home Najave Do srijede u goričkom kinu – akcijska avantura Mortal Kombat!

Do srijede u goričkom kinu – akcijska avantura Mortal Kombat!

U tijeku je i nagradna igra u kojoj imate prilike osvojiti dvije ulaznice

PODIJELITE

Budući da je pred nama u goričkom kinu Tjedan dokumentarnog filma, na filmskom platnu ovoga tjedna stiže jedan novi naslov, a riječ je o akcijskoj avanturi Mortal Kombat. U nastavku donosimo kratki isječak te raspored projekcije za ovaj filmski naslov…

Mortal Kombat

Režija: Simon McQuoid, žanr: akcija, avantura
Uloge: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson

 

MMA borac Cole Young, koji je navikao dobivati batine radi novca, nije svjestan svog nasljeđa – ili zašto je car Outworlda, Shang Tsung poslao svog najboljeg ratnika Sub-Zeroa, u lov na njega. U strahu za sigurnost svoje obitelji, Cole kreće u potragu za Sonyom Blade, koja nosi istog misterioznog zmaja s kojim je Cole rođen. Ubrzo se nađe u hramu lorda Raidena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Cole trenira s iskusnim ratnicima Liu Kangom, Kung Laom i plaćenikom Kanoom, dok se priprema za borbu s najvećim prvacima. No, hoće li Cole biti snažan da otključa svoju arkanu – neizmjernu snagu svoje duše – na vrijeme da spasi ne samo svoju obitelj, već da jednom zauvijek zaustavi Outworld?

Raspored prikazivanja:

  • 15., 17. i 21. travnja u 20.30 sati
  • 19. travnja u 21.00 sati

Podsjećamo kako ulaznice možete kupiti putem webshopa POU Velika Gorica.

No to nije sve! Kako to obično prakticiraju u Pučkom otvorenom učilištu, u tijeku je nagradna igra za ovaj filmski naslov. Dijele se dvije ulaznice, stoga svakako popratite njihovu facebook stranicu i zaigrajte, možda baš vi budete sretne ruke!