Home Najave Danas zatvaranje Goričkih večeri uz kino u parku na otvorenom

Danas zatvaranje Goričkih večeri uz kino u parku na otvorenom

Projekcije su u 18 i 20 sati

PODIJELITE

Kao posljednji događaj ovogodišnjih Goričkih večeri, danas je na redu Kino u parku na otvorenom. U Parku Franje Tuđmana danas ćete imati priliku pogledati dva filma – u 18 i 20 sati. Ulaz je besplatan, a jedino što trebate ponijeti je dekica ako ne želite sjediti na stolcima ispred pozornice.

U 18 sati će se prikazivati animirani i sinkronizirani film Priče iz skrivenog grada: Drvo želja koji traje 90 minuta. Evo i opisa: “U skrivenom su gradu njegovi građani davno sklopili pakt o suživotu u harmoniji, ali mlada oposumka Kerry sanja o avanturi izvan zidina grada. Na ceremoniji koja se odvija svake godine, ona ubere posljednje sjeme s mitskog Stabla želja, koje nekako pokreće apokaliptičnu ledenu oluju…”

U 20 sati je na redu film Divlja ruža, glazbena drama. “Priča o Rose-Lynn Harlan, samohranoj majci iz Glasgowa, koja izlazi iz škotskog zatvora nakon godinu dana zbog manjeg kaznenog djela. No nije puno toga naučila i željna je nastaviti točno gdje je stala – želi postati country pjevačica i to u Americi, Nashvilleu. Činjenicu da ima dvoje djece mlađe od 10 godina za koju se brine njezina majka nekako je zaboravila, ili je pogurana u dio mozga u kojemu je spremljeno ‘ono za kasnije’. Film je dobitnik 18 filmskih nagrada i nominiran je za njih još 41.” opis je filma. Film Divlja ruža traje 100 minuta, a u glavnoj ulozi je Jessie Buckley.