Home Izdvojeno Na Dan grada gorička knjižnica organizira akciju djelomičnog oprosta zakasnina

Na Dan grada gorička knjižnica organizira akciju djelomičnog oprosta zakasnina

Na sva tri odjela Gradske knjižnice Velika Gorica provodi se akcija "Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!" kroz koju korisnici mogu vratiti sve knjige koje duguju, ali i riješiti problem s izgubljenim knjigama.

PODIJELITE

U srijedu, 13. prosinca na Dan grada i Svetu Luciju, Gradska knjižnica Velika Gorica na sve tri lokacije organizira akciju djelomičnog oprosta zakasnina – “Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!”.

– Na taj dan omogućit ćemo dužnicima koji su u velikim zakasninama da vrate knjige uz jedinstven iznos zakasnine koji samo na taj dan iznosi 50 kuna. Tako ćemo omogućiti korisnicima kojima je zbog naraslih iznosa dugovanja za nevraćene knjige bila blokirana daljnja posudba da uz ovaj simboličan iznos ponovno postanu aktivni članovi Gradske knjižnice Velika Gorica – poručuju iz goričke knjižnice.

Svi korisnici knjižnice na taj dan u radnom vremenu knjižnice od 8 do 19 i 30 sati mogu vratiti sve knjige koje duguju knjižnici uz parcijalnu naplatu zakasnine, i to u sva tri odjela knjižnice – Središnjem odjelu za odrasle, Dječjem odjelu, te Područnoj knjižnici Galženica. Knjige treba vratiti u lokaciju u kojoj su posuđene.

– Korisnike koji iz bilo kojeg razloga knjigama jednostavno ne mogu ući u trag, molimo da se taj dan ipak osobno ili telefonski jave u knjižnicu kako bismo problem riješili na obostrano zadovoljstvo – naglasili su.