Home Izdvojeno Dan bez zakasnine

Dan bez zakasnine

PODIJELITE

Gradska knjižnica Velika Gorica svake godine povodom Dana grada organizira Dan bez zakasnine. Svi korisnici koji su zaboravili vratiti knjige moći će to učiniti u ponedjeljak, 14. prosinca, od 8 do 19,30 sati bez naplate zakasnine. Uvjet je da se knjige vrate na lokaciju gdje su posuđene, odnosno Središnji odjel za odrasle, Dječji odjel, te Područnu knjižnicu Galženica.

Korisnicima koji ne duguju knjige, nego imaju blokadu zbog prethodno nepodmirenih zakasnina, također će biti oproštena dugovanja ukoliko to na taj dan zatraže u knjižnici osobno ili putem telefona.

– Korisnike koji iz bilo kojeg razloga knjigama jednostavno ne mogu ući u trag, molimo da se taj dan ipak osobno ili telefonski  jave u knjižnicu kako bismo problem riješili na obostrano zadovoljstvo. Ovim putem obavještavamo korisnike da Gradska knjižnica Velika Gorica ove godine po posljednji put omogućuje cjelovit oprost zakasnina. Od sljedeće godine uvodi se parcijalno plaćanje zakasnina po modalitetu koji ćemo uskoro objaviti na našim mrežnim stranicama. Zato molimo sve korisnike, posebice one s višegodišnjim dugovanjima, da iskoriste ovogodišnju mogućnost oprosta zakasnine jer naše police i dakako novi čitatelji željno iščekuju vraćene knjige – poručili su iz knjižnice.