Home Gospodarstvo Dajte svoje mišljenje: Gdje bi trebala biti zelena tržnica u našem gradu?

Dajte svoje mišljenje: Gdje bi trebala biti zelena tržnica u našem gradu?

Imate vremena ispuniti anketu do kraja ovog tjedna

PODIJELITE
Foto: Dario Drvodelić / Kronike Velike Gorice

Grad Velika Gorica prošlog je tjedna objavio anketu za sve građane u kojoj traže mišljenje o tome na kojoj bi se lokaciji trebala nalaziti zelena tržnica u našem gradu. S trenutnom lokacijom većinom nisu zadovoljni ni prodavači, ni kupci, što su pokazala i dosadašnja istraživanja javnog mnijenja, ali i svakodnevne reakcije građana.

“Želimo dugoročno riješiti pitanje gradske zelene tržnice i smjestiti je na lokaciju za koju građani misle da je najbolja. Na građanima je da iskažu svoje mišljenje, a na nama da to i provedemo u djelo. Velika Gorica zaslužuje imati primjerenu zelenu tržnicu i svojom veličinom i uređenjem”, izjavio je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Iz tog razloga su iz Grada pokrenuli anketu o lokaciji gradske zelene tržnice u kojoj možete glasati za jednu od ponuđenih lokacija ili predložiti neku treću opciju. Lokacije koje se nude su trenutna u Školskoj ulici, stara na Tržnom centru te možete dodati svoju opciju i prijedlog. Anketa se može popuniti do 31. ožujka 2023.

Za sudjelovanje u anketi, kliknite na donju poveznicu i prijavite se preko svog Google (Gmail) računa: Anketa: Lokacija gradske zelene tržnice u Velikoj Gorici (Google Obrasci)