Home Izdvojeno CAFFE DOMINUS Kvalitetniji društveni život mladih uz stranu glazbu uživo vikendom u...

CAFFE DOMINUS Kvalitetniji društveni život mladih uz stranu glazbu uživo vikendom u Pokupskom

Već ove subote, 3. srpnja, sve će goste zabavljati Christian Ban uz strane i domaće hitove na gitari s početkom u 19.00 sati

PODIJELITE

Caffe ‘Dominus’ u Pokupskom otvoren je prije otprilike mjesec dana i planiraju svakog vikenda organizirati nastupe, od melosa domaćih tamburaša pa sve do country glazbe.

– Katalizator promjene, ne biste vjerovali, bio je potres koji nas je sve  zadesio. Naime, stari kafić dobio je crvenu naljepnicu, stoga smo odlučili napraviti nešto novo – otkriva vlasnik Dominik Sučec.

Zanimljivo je kako su prije potresa više od dva desetljeća imali klasični kafić, što sada namjeravaju povezati s kupalištem, a sve kako bi Pokupsko konačno dobilo kafić s velikom terasom kakav i zaslužuje.

– Imamo tri televizora tako da naši gosti mogu pratiti utakmice uz gratis klopu, planiramo FIFA PS turnire i cocktail partije uz profesionalne koktel majstore uz živu, pretežito stranu glazbu. U ponudi imamo razna pića i sladolede, tako da se naši gosti mogu prigodno rashladiti- otkrio je vlasnik kafića Dominik Sučec.

Žele privući goste od Velike Gorice do Zagreba. Planiraju živu glazbu svakog vikenda, a prvi na redu je one man band show. Ideja im je bila da se u Pokupskom obogati društveni život mladih i to bez narodnjaka!

– Ove subote, 3. srpnja imamo prvi takav event. Naime, sve će goste zabavljati Christian Ban uz strane i domaće hitove na gitari od 19.00 sati. Dođite i lijepo se provedite u ugodnom ambijentu novootvorenog Caffe-a Dominus – zaključili su.